Fru Jarl

3:e dagen, Animal kingdom

Tredje dagen har gått och det visade sig bli den varmaste! Vi valde att spendera dagen på Animal Kingdom eftersom vi förbokat biljetter till Avatar och Pandora, vilket var lite svårare att få tag på. Solen visade sig i princip hela dagen och svetten rent ut sagt rann, det är ju så fuktigt här så det känns verkligen tropiskt. Men vi ät här för att ha roligt, inte för att vara vackra!

Den här parken är som en blandning av nöjespark och en djurpark. Allt är uppbyggt mer eller mindre som en regnskog och har olika världsdelar att besöka som Asien och Afrika. Vi började dagen med att gå på en show, The Lion King som var jättebra. Den som älskar showerna mest är den lilla fröken, Mollie.

Sen hade jag förbeställt fastpass till safarituren, där man får åka riktiga safaribilar/bussar och kolla på djuren på nära håll. En riktigt häftig tur! Mycket folk var det i parken denna dag, så det var tur att vi hade förbokat biljetter till några attraktioner.

Barnen fick verkligen chansen att träffa många olika karaktärer, det började regna och många av besökarna rörde sig hemåt. Då blev det lite kö och vi fick chansen att göra mer saker. De fick träffa långben, pluto (igen), farbror joakim, timon, sigge, kajsa och kalle.

Nu har de samlat på rätt många autografer i sina block och vi har samlat på oss många fina bilder via Disney Photopass. Det står fotografer runt om i alla parker så att de kan ta högupplösta fina bilder på perfekta photoställen, de samlas på vårt entrékort och laddas upp i vår app i mobilen. Vi kan välja att köpa alla eller välja några.

Dagens höjdpunkt måste ändå ha varit Animal Kingdoms uppbyggnad av Pandora, världen av Avatar. Det går inte att beskriva och inget foto kan göra det rättvist upplevt, så otroligt vackert att hela familjen typ går och gapar. När vi åkte attraktionen satt hela familjen tyst i båten och bara njöt, så vackert!

Måns och Mollie vet knappt vad Avatar är, men tyckte ändå att det var den bästa på hela dagen. Om inte ordinarie k varit 80 min så hade vi åkt igen. Wow säger jag bara!

Måns har åkt mer berg- och dalbana, han når upp till de lite mer ”extrema” och sätter sig med glädje i dem tillsammans med pappa. Jag och Mollie får stå utanför och vänta, Mollie är lagom glad i att hon inte alltid når upp.

Vi fick även se den fina showen Nemo. De är riktigt bra på att gå hela vägen och göra en show till en bra upplevelse.

Vi avslutade vår dag på Disney Boardwalk och kunde se fyrverkerishowen från parken vid vårt middagsbord. Barnen fick en lite ”privatshow” och tyckte det var riktigt häftigt. De små sakerna göra resan så speciell.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats