Fru Jarl

4:e dagen, Disney Studios.

Vår fjärde dag här i Orlando spenderades på Disneys park Hollywood studios. Den här dagen har Måns tjatat mycket efter eftersom det finns både Star Wars åkattraktion, shower, butiker och de går att träffa karaktärerna. Star Wars har varit en favorit länge hos vår lilla kille, där av temat i hans rum.

Den här parken är uppbyggd på film och skådespeleri, så det är väldigt mycket shower och annat att se, det blir många tider att passa. Vi började dagen med att se skönheten och odjuret. Mollie var som vanligt lyrisk när det är prinsessor, glitter och kärlek på scenen, tjoade och klappade glatt händerna. Hon fick även sjunga med i Anna & Elsas show, som också var bra.

Sen besökte vi nya delen av Toy Story och åkte Toy story Mania som är så otroligt rolig. En åkattraktion i 3D som man ska skjuta kanon från vagnen man åker runt i och samla poäng. Felix vann som vanligt, men vi andra, även barnen samlade på sig riktigt mycket poäng! Den lär vi åka igen och igen!

Måns fick åka sitt rymdskepp i Star Wars och även se show och parad med storm trooper! Butiken byggde de om, så det fanns mer att se på Magic Kingdom.

Felix fick se sin show Indiana Jones och jag fick vila när jag bad om det. Måste erkänna att jag får ont och blir mycket lättare trött nu när magen börjar bli större. Skönt att vila och få en paus med aircondition, det är så otroligt varmt att vara ute under en längre tid här.

Vi tänkte äta middag på Rain Forest i Disney Springs, men glömde totalt att vi var ute på en fredag, det är ju inte att rekommendera. Wow vad mycket folk! Det var 1,5 timmes väntan på bord, så vi valde att ta en kväll till på T-Rex som barnen tyckte var väldigt bra. Det tog dock lång tid att få maten och det var rätt högljutt med allt folk. Barnen blev så trötta att de somnade vid bordet.

Vi rörde oss direkt hem till villan för att låta dem bädda ner sig och somna. Felix fick bära Mollie till bilen som sov på axeln. Det är roligt, men det tar på energin att ha kul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats