Fru Jarl

5:e dagen, Shopping!

Idag behövdes en lugnare vilodag med sovmorgon och shopping! Barnen börjar varje morgon med att hoppa i poolen, de verkligen älskar den! Det spelar ingen roll vad klockan är, utan de ska i iaf! Eftersom barnen var så trötta igår kunde vi inte med gott samvete stanna och handla mer frukost, så vi bestämde för att testa äta frukostbuffé ute, som är väldigt vanligt här.

Vi åkte till Panderosa och åt, kan inte påstå att den amerikanska maten är speciellt näringsrik, det är svårt att äta bra här! Jag och Felix var nog de enda som tog från grönsak och frukt bordet, och till min förvåning så smakar även de onyttigt. Jag vet inte hur jag ska förklara, men vi ska vara glada för den fina mat vi har och äter i Sverige! Grönsakerna och frukten odlas så snabbt och stort, att det mesta inte smakar något. Ekologiskt/ organiskt finns i princip inte att hitta, vilket är skrämmande. Tänk då vart allt kött kommer ifrån.. glad att vi inte äter det!

Det fanns en del, men mestadels kött, nuggets och bacon till frukost, om inte socker för det finns det gott om till samtliga, speciellt till barnen! Vi ser till att Måns och Mollie äter frukt vilket de älskar.

Vi började vår shoppingtur på Florida Mall där vi hittade en Disneystore och Mollie den klänning hon letat efter. Resans klänning fick bli Ariel denna gång, så klänning och krona köpte hon för sina pengar. Måns ska köpa en Jedi kappa och svärd, det fanns dock inte här.

Felix och jag hittade vår Hollister butik och köpte på oss lite kläder. Jag har nu köpt min mysdress som jag kommer att bo i resten av graviditeten och efter!

M&M ’s store fann vi också och var tvungna att gå in och kolla i. Sen hittade vi inte så mycket mer här utan åkte vidare till Orlando Premium outlets och shoppade vidare. Vi hittade kläder till mig, Felix och bebis i magen.

Måns och Mollie tyckte det var sisådär kul att kolla i butik efter butik så vi rörde oss hemåt för att bada i poolen och ta en lugn kväll i villan med läxor för Måns del.

Vi stannade innan på Walmart, som är bilderna ovan. Jag kan inte låta bli att bli upprörd och skrämd utav verkligheten här. Barnen skulle få köpa flingor (som de inte annars får köpa hemma) och det finns då en hel avdelning med endast olika flingor i megapack… kolla påsarna, det är ju så sjukt. Här handlar amerikaner och läser ”Low fat” m.m på förpackningen och tror att det är nyttigt. Så sjukt land det här är egentligen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats