Fru Jarl

7:e dagen, Magic Kingdom!

Dags för en hel dag på Magic Kindom igen, som på något vis alltid till sist är bäst, mest Disney och finns massor att göra! Nu hade vi bestämt att vara kvar i parken till stängning och deras fyrverkerishow på kvällen som är helt fantastisk! För att barnen skulle orka så tog vi det lite lugnare på morgonen och åkte in till parken någon timme efter öppning.

Vi åkte många attraktioner efter varann, fikade, pausade med middag och lunch samt lät barnen leka fritt inne i Dumbos cirkustält. Lite som Leos lekland hemma med aircondition, vilket uppskattas i 34 graders värme!

Efter att barnen lekt i tältet så åkte vi Dumbo, mitt under åkturen öppnar sig himlen och det börjar ösa ner regn! Där sitter vi och njuter (inte) av åkturen utan det droppar vatten om oss. Det var bara glatt gå in på närmsta restroom och torka av oss så gått det gick. Sen gick vi blöta och torkade halvt av värmen, då kom nästa skur.. vi hade våra regnponchos med oss men skorna blev aldrig torra.
Måns och Felix åkte Space Mountain tre gånger, jag och Mollie åkte lugnare attraktioner och köpte sockervadd så länge. Jag hade bokat Fastpass till attraktioner som blev inställda pga av regnet, så då kunde de springa runt och runt på space mountain utan kö.
Vi såg kvällens show och konstaterade snabbt att de använder ungefär 5 ggr så mycket fyrverkerier i Orlando mot Paris, och då är Paris shower väldigt bra! Mäktigt!!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats