Fru Jarl

Date night!

​Ikväll är det bara jag och min fantastiska man, utan barn! Det händer aldrig och faktiskt ska det bli riktigt skönt. Vi har bokat en natt på Ulfsunda slott och ska äta god middag. Under morgondagen ska vi unna oss en shopping dag i Stockholm, inte kolla barnkläder eller liknande. Bara ta det lugnt och titta i lugn och ro. Inga barn som tröttnat, bråkar eller skriker. Inte bara gå in, ta det man ska ha och ut igen. Utan bara få vara vi!

Att vara förälder är det bästa som finns, men någon gång ibland kan det vara skönt med egentid och bara få tänka på sig själv. Vi är ju inte så duktiga på det annars och behöver nog tänka lite mer på oss ibland. Barnen har nu blivit så stora att de bara tycker att det är spännande och kul att få vara med typ Farfar, Kajsa eller Pia. Ikväll kommer Pia och passar dem och de har varit helt överlyckliga över det hela veckan. Så det blir lite win win situation. 

När jag lämnade Mollie imorse på dagis och ska klä på henne kläderna för att de ska gå ut, säger hon:
– Men mamma, gå nu då! Pia ska ju hämta oss.
Sen springer hon iväg och leker, ingen hejdå kram eller puss…. Typ aja, ha så kul med Pia, Hejdå, kul att du har tid med mig…

Såå, jag tror att barnen också kan behöva lite egentid. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats