Fru Jarl

Det trodde jag aldrig!

Vilen överraskning och lycka! Hade verkligen inte föreställt mig att detta kunde hända, men ibland ska man väll ha tur! Har gått och oroat mig över Måns skolval, vi kunde inte bestämma oss och skickade in ansökan i sista sekund. Vi vill så gärna att barnen ska få gå på Dansutskolan, men vi bor på fel sida av Gnesta och det brukar vara många som ansöker dit.

Idag fick vi besked om att Måns fått en plats på Dansut!!! Tack tack tack! Nu känns mamma hjärtat lite lugnare, det kommer att bli så bra! Det vi funderade på var dels om det var värt att ansöka till Dansut för vi trodde de skulle få plats på Freja, men de har ingen syskonförtur, så nu hoppas jag med hela hjärtat att Mollie också får en plats när det är dags!

Jag och Måns kollade på skolan efter gympan som han har på tisdagar. Han sa då själv att han vill gå där och då skickade vi in ansökan.
Jag är så tacksam!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats