Fru Jarl

En barnfri fredag.

Igår efter jobbet fick jag en barnfri eftermiddag och kväll i Kungens kurva. Tog med min kära mormor som jag släpar med på det mesta, vi handlade lite saker som jag behövde fixa och gick runt för att kolla om det fanns någon rea kvar.

Ikea stod högst på listan, kanske inte det roligaste men jag var tvungen att köpa nya matlådor och en mindre pall till Mollie. Så där gick vi runt och kikade lite och köpte faktiskt bara det vi behövde. Vi gick över till köpcentrumet som finns rakt över vägen från Ikea och kollade vad de fanns för butiker. Jag hoppades att kunna hitta en Rituals butik för att kunna handla ny hudkräm, schampoo och balsam. Och ja, det fanns en där inne! Inte visste jag att Rituals sålde te, men vi fick varsin kopp för att provsmaka, och det var riktigt gott! Så jag köpte med mig en ask hem med ”lakrits” te, det kan jag varmt rekommendera!

Vi hittade lite kläder till barnen på rean från Newbie och köpte två presenter som behövdes inhandlas. Sen blev det lite fika och en biltur hemåt. En riktigt mysig kväll blev det!

Myste såklart ner mig i soffan med mina små hjärtan när jag kom hem!

Idag ska vi upp till Huddinge på lite kalas, Måns ska jag och Mollie snart hämta upp som är hos en kompis, sen åka vidare upp till Älvsjömässan för att hämta upp pappa som är på Mc-mässan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats