Fru Jarl

En dag full av minnen!

Wow vilken bra dag detta blev, även fast vi endast varit hemma och bara tagit det lugnt. När jag hittade vårt minneskort kopplade jag även in fler i datorn och vi har filmat massor under barnens uppväxt. Jag har knappt lyft rumpan från köksstolen där jag suttit och kollat igenom MASSOR av filmklipp.

Det lilla i vardagen, varandra, tiden, de små stunderna, vad jag är lycklig tillsammans med mina tre. Vad roligt vi har haft genom åren, vad vi har gjort mycket och vad barnen har växt!

Måns utveckling, börjar nästan gråta av kärlek och lycka när jag ser honom växa genom åren, vilken otroligt fin kille vi har! Min lilla Mollie, hur söt får man vara? Hon har alltid varit så liten i mina ögon eftersom hon är minst, men nu de senaste månaderna har hon helt plötsligt blivit stor. En riktig liten dam med egen stor vilja!

Kommer klippa ihop en del film, på vår andra resa till Paris så filmade vi riktigt mycket. Tänkte göra en likadan film som den på Legoland, den kommer snart!

Måns har byggt med lego hela dagen, han fick ett paket av min farmor igår som blev mer än uppskattat! Han byggde allt helt själv, så duktig!

Mollie fick ett jättefint armband, som hon inte tar av sig! Supernöjd!!

Nu ska vi äta lite paj och kolla på film, mysa av söndagen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats