Fru Jarl

En dag i Gränna.

Vaknade upp på Gränna camping idag, redo att göra Gränna innan vi reste hemmåt. Vi kallar staden för polkagrisstaden så att barnen vet vart och vad vi ska göra. Det är ju såklart tradition att köpa valfria polkagrisar, så det gjorde vi och kollade också hur de tillverkas.

Gränna glass är något vi upptäckt nu, de har veganska alternativ vilket är det enda alternativet för mig. Felix och barnen köpte vanlig glass med mjölk. Mollie tog två tuggor och sen fick Felix äta upp hennes strut. Mollie tyckte bättre om min berries veganska glass, så hon fick äta upp den. Jag börjar bli rätt van vid att bli utan eller anpassa mig. Det finns väldigt sällan mjölkfria alternativ och om det finns är valmöjligheterna få. Men Minelle mår bra av det och det gör jag också, vem behöver egentligen komjölk?

Gränna var som vanligt väldigt mysigt, campingen är så fint belägen och fräsch! En bra plats att mellanlanda på, verkligen!  Vi checkade ut vid 12 tiden för resa hemmåt. Sorgligt men sant.

Väl hemma så upptäcker man bekvämligheterna som vattentoalett, stort kök med köksmaskiner och vår otroligt sköna Hilding säng. Det är ändå skönt att få tid hemma! Det tog nog tre minuter innan Måns bästa vän var hemma hos oss, och det är ju ändå charmen med att bo som vi gör, centralt i ett familjeområde. Barnens glädje är vår glädje!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats