Fru Jarl

En sten släppte.

Idag har jag gjort något jag varit väldigt nervös över, så skönt att det är gjort och att det gick bra. Nu är det bara att hålla tummarna och se om året erbjuder det jag har tänkt mig. ? Funderat över detta så länge nu och känner att det är en väg i rätt riktning! Hoppas hoppas hoppas!!

Det är fullfart på jobbet, så roligt med intresset jag fått på ett av fritidshusen. Visning är på lördag och det kommer att vara fullt med folk, det har jag längtat efter!

Ikväll är jag ensam med mina två hjärtan, pappa ska hålla utbildning i Laholm imorgon och åkte dit vid lunch. Mollie somna snabbt, nu sitter jag och Måns framför tven, kollar på en legofilm såklart ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats