Fru Jarl

Ett besök på kakslottet!

Vårt favoritställe har tyvärr blivit allt för lite besökt i år, så igår kväll tog vi tag i saken och åkte dit! Taxinge Slott, kakslottet där vi gifte oss. Som vi älskar det stället, så vackert och välskött! I vanliga fall brukar vi hinna med 4-5 besök under vår och sommar, nu har vi endast varit där i början av våren. Barnen klagade också på att vi inte hunnit åka dit, men nu så!

Efter att Felix slutat jobba så åkte vi dit. Det blev lyxmiddag med deras stora räkmacka och barnen åt pannkaka med grädde & sylt. (Och ja, vi äter fisk och skaldjur ute ibland, väldigt sällan.) Efter att vi ätit så tog Felix och barnen lite fika också. Jag var helt nöjd med räkmackan som var så stor.

Barnen hann med lek i lekparken och tanken var att vi skulle hinna bada därefter. Vattnet var iskallt, barnen ville såklart gärna bada i alla fall, men eftersom vi åker bort imorgon bitti så tyckte vi att det inte var någon bra idé. Det blev en väldigt mysig eftermiddags/kvälls aktivitet!

Vi kom lagom hem innan ovädret drog in över oss. Hela natten har det regnat, åskat och blixtrat. Jag som inte tycker om sådant har inte kunnat sova en blund i natt. Känns bra eftersom vi ska upp tidigt imorgon och bege oss iväg till Kalmar. Vila och sova, det får man göra någon annan gång!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats