Fru Jarl

Familjen Jarls veckomeny.

Hur planerar ni era måltider? Vi veckoplanerar och har gjort det under en väldigt lång tid. Även när vi åt kött och mejeriprodukter så veckoplanerare vi. Att vara förbered när det kommer till kosten minskar stressen och förbereder även barnen. Vi får fortfarande många frågor kring vår mat; vad vi äter, hur vi lagar den, hur mycket tid vi lägger ner, vad den kostar, vart vi får idéerna ifrån… Men framförallt de som vill testa vet inte vart de ska börja!

Jag har tidigare försökt att dela med mig av bilder och recept, men det är långt ifrån allt vi äter! Tyvärr har jag inte möjlighet att dela med mig varje dag, men jag ska nu göra ett nytt försök. Varje vecka så planerar vi vad vi ska äta, så jag delar med mig av vår veckomeny helt enkelt! Recept kommer att komma ifall ni vill testa! Min blogg GreenFoodFamily är en hjälp för mig själv också, ni får gärna kika in där redan nu och kolla om ni hittar något gott! Jag har lagt upp matlagningen med att göra rätter som vi brukar göra, 5 dagar i veckan och testa två nya per vecka.

 

Så här ser vår veckomeny ut för denna veckan. Det är sista veckan på sommarlovet och därför har barnen fått välja sina favoriter! Nästa vecka återgår vi mer till vardagen och då också med maten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats