Fru Jarl

Fantastisk dag! – Dag 3!

Den här dagen visade sig bli bättre än förväntat! Vi såg innan vi åkte att nya Lego house hade premiär i torsdags, vi åkte förbi då men herregud vad folk det var. Det var fullt och lång kö in. Vi la mer eller mindre planerna på is, eftersom vi inte tycker om för mycket folk!

Idag har det regnat, typ mycket och hela dagen. Vi har haft jättemysigt i villan och på Lalandia med bowling, klättring och High jump. Det blev inget Legoland idag som vi först tänkt, det regnade verkligen för mycket för att det ska bli kul. Så vi gav Lego House en chans. På eftermiddagen åkte vi dit, när folk förmodligen börjar röra sig hem. Vi är så otroligt glada att vi gav det en chans, och även om det var dyrt så var det värt varje krona! Är helt imponerad för det höll verkligen Orlandoklass! Så fantastisk bra gjort, en upplevelse för sig! Jag och Felix som aldrig kommer att växa upp älskade det minst lika mycket som barnen, så roligt!

Jag har aldrig byggt så mycket lego, och det var så otroligt roligt! Vi shoppade mycket i butiken, nöjda barn och fattiga föräldrar. Men de fick en egen Legobutik på köpet, en stor legolåda med 417 extra bitar!! Sen fick vi lite över det, men mer om det i ett eget inlägg. Jag är så nöjd med den här dagen!! ?❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats