Fru Jarl

Fotoutmaning dag 1.

Fotoutmaning dag 1: Jag.

En rolig utmaning som @maxarna har och som jag hade tänkt delta i. Att varje dag i februari lägga ut en ny bild med olika teman. Idag är då temat JAG och jag har valt en mycket gammal bild på mig med en liten Måns i magen i v.18. Här är jag 22 år och nygift på smekmånad i Orlando. Den här bilden innehåller så mycket lycka för mig, jag kan verkligen minnas känslan! Och därför valde jag just den här..

Att ta kort på mig själv är faktiskt inget jag varken tycker om eller är bra på. Att ta kort med min familj eller tillsammans med barnen går alldeles utmärkt för då får bilden en helt annan mening.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats