Fru Jarl

Grattis älskade Mollie!

​Stort Grattis till vår älskade Mollie! Tiden går fort och liten blir stor. Idag blir du hela tre år, så stor tjej! Det har varit en bra dag idag, jag har hämtat barnen på dagis, faktiskt vid fyra redan. Jag slutade vid 14.00 och tog mig till leksaksaffären där jag blev kvar i 45 min. Svårt att bestämma mig, Mollie skulle bli så glad för så mycket. Men samtidigt är det väldigt dyrt att köpa leksaker. En docka för 2000:-, blir det inte lite väll mycket pengar då?

Köpte iaf en Tingelingklänning, den på bilden. Hon blev hysteriskt glad när hon öppnade paketet. Hon fick även ett spel och lite saker med babblarna som hon älskar genom dagis. Kvällen blev bra med tårta som pappa bakat och lite familj som firat. 

Idag sålde jag Sjödalsvägen 22 innan visning för 1,8. Hade högre bud men säljaren ville sälja till denna person. Så det betyder en helt ledig helg för min del, måste ta igen lite jobb men behöver inte åka in till Huddinge. Så imorgon åker vi troligtvis till Kokpunkten i Västerås och badar lite med familjen. Jättebra ställe för den som inte har varit där!! Nu sitter jag och Mollie och myser, de andra två har gått och lagt sig. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats