Fru Jarl

Gravid vecka 20.

Nu har snart halva tiden precis gått, även om jag är förberedd på att gå över tiden 2 veckor som jag gjort med mina andra två. Magen börjar synas tydligt och en kula sticker ut, går inte att dölja längre, varken på jobbet eller för kunder.

MÅENDE: Jag tycker att jag mår relativt bra, det är ljumskarna som gör ont vid för mycket belastning och rörelse. Mår heller inte bra av att bara sitta still, så det verkar vara en balans. Har senaste veckan haft min första förkylning sedan februari, jag är noga med att lyssna på kroppen och ta det lugnt när den säger ifrån. Vägrar såklart att äta någon typ av läkemedel eller annat, utan väljer hellre att vila mig frisk.

VIKT: Nu har jag gått upp 3 kg. Brukar väga mig direkt på morgonen för att få fram ungefär viktuppgång. Tidigare har jag gått upp 13 kg med båda mina barn. Så det lär väll bli samma denna gång.

BARNET: Nu är bebis ca 22 cm och väger ungefär 225-280 gram. Hon rör sig väldigt mycket och jag kan känna tydliga sparkar och kullerbyttor varje dag. Började redan känna ”fladder” i vecka 13. Måns och Mollie har också fått chans att känna sparkar redan, vilket de tycker är väldigt häftigt.

KOST: Jag försöker precis som annars att äta varierat, lagat från grunden och massor utav grönt. Kroppen mår bra av små påfyllningar av näring och av olika sorter, så jag varierar grönsaker, frukt och annat på tallriken för att få i mig allt. Äter vegetariskt/veganskt som i annat fall, och mår jättebra! Jag är noga med att inte få i mig saker av halvfabrikat eller som kan ha kemiska ämnen i sig, utan äter så nyttigt det går. Äter absolut inte för två 🙂 Utan normalt.

CRAVINGS: Har inga och har inte haft tidigare graviditeter heller. Jag åt mer jordgubbar och melon med de andra två, men det var som att vanligtvis bara bli sugen på godis, så absolut inget måste.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats