Fru Jarl

Helg i Kalmar & Öland!

Tack för en riktigt mysig helg på Öland och i Kalmar! Det har varit en intensiv vecka med både jobb, men framförallt mycket studier! Varje kväll hela veckan och jag sitter fortfarande med datorn i min hand. Men helgen var planerad inför pappas motortävling i Kalmar, som vi ville se.

I fredags efter jobbet åkte jag direkt och hämtade barnen och ner till Kalmar. Det blev en sen kväll och jag var helt slut när vi var framme på hotellet.
Lördagen spenderade vi på Ölandsdjurpark, som var helt ok. Förväntningarna är inte så höga när det är en svensk park, den var rätt sliten, lite personal och lite besökare men barnen hade roligt!

De hade sett fram emot vattenparken de hade, och de var både dåligt väder och iskallt i vattnet. Jag hade ju lovat, så det var bara snällt hoppa i och åka. Vi var nog i vattnet 1-1,5 timma och lekte för fullt. När vi gick upp insåg de hur kallt de faktiskt var! Kände knappt mina ben i slutet ? men det blev dagens höjdpunkt, den delen i parken var utan tvekan bäst!

Vi åkte karuseller, typ som på Gnesta marknad, ingen kvalité men barnen tyckte det var lagom kul. Sen kollade vi in djuren och åkte tåget runt. Det blev en bra dag, men det räckte kort och gott med en dag på den lilla parken.

Måns lyckades med att stänga in en get i Slussen där man går ut från hagen, och jag hör bara ”Oj mamma, förlåt” ? Suck säger jag för att det alltid är Måns som gör sådana saker. Vi lyckades få ut den sen och jag kan även checka av på listan ” blivit stångad av en get”. Skulle vara snälla och köpa mat till dem och en blir så ivrig att den tar sats och stångar mig och jag tar tag i Måns och springer ut. Ingen rolig upplevelse. Tur att det var mig och inte Måns, är nu helt öm i bakre låret!

Eftermiddagen på lördag spenderades ute på banan för att kolla på pappa. Måns fick en ny hjälm, krage och skor att köra med ?? Sen gick vi ut och åt på Tacobar och sen mys på hotellrummet för barnen medan mamma pluggade som en galning fram till midnatt.

Idag har vi kollat på pappa vid banan igen och åkt hem. Nu väntas mer studier hela kvällen lång ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats