Fru Jarl

Hemma från Disneyland Paris!

Vi har fortfarande inget fiber, och därmed inget internet eller tv. Men nu är vi hemma från en helt fantastisk resa! Jag fick hålla traditionen igång och var sjuk i influensa/förkylning under hela resan, för tredje gången. Gick dock utmärkt med lite alvedon och Ipren, har ju inte tid att vara sjuk just då! Nu har jag ingen röst och är allmänt dålig, men jag klarar mig fint!

Vi började vår resa på connect hotell på Arlanda dagen innan, barnen var så laddade och tjatade mest hela dagen på att vi skulle åka. Resan gick fint, tidigt flyg med SAS och vi landade i lagom tid på morgonen för att ta bussen till Disney.

Vi checkade direkt in och sen var vi igång som vanligt. Denna gång följde min syster, hennes man och son med. Seth som bara är 11 månader behöver ju vagn, ersättning, blöjbyten osv, så allt tog lite mer tid än vad de brukar ta. Ungefär som när vi åkte första gången när Mollie var 8 månader och Måns strax över 2.

Barnen har varit helt lyriska, speciellt Mollie som denna gången varit "lite större". Hon älskade alla parader, shower och kramade om varje karaktär så fort de gick förbi. Bäst var nog när hon skriker OLOF i hela teatern när han kommer fram, om och om igen. Så lycklig!

Måns har varit så modig, han nådde ända upp till strecket och fick åka Nemo, som är en rätt läskig berg- och dalbana i mörker med snurrar. Det var ungefär 10 år sedan jag åkte den, det är alltid 60-90 min kö oavsett. Måns var riktigt mallig och ville absolut åka, så jag och han stod snällt i kö 60 minuter. Det var en rätt rejäl backe, och efter var han väldigt stolt men vill inte åka den igen. Den var nog lite läskig!

Han åkte även Big Thunder Mountian som total renoverats i över ett år och öppnade igår precis innan vi åkte. Delvis helt i mörker, som går väldigt fort men inga jätte backar.

Två berg- och dalbaner som är helt nya för honom och ändå lite läskiga, faktiskt riktigt imponerad!

Mollie gick hela veckan och funderade vilken prinsessklänning hon skulle välja, hon älskar sååå många prinsessor. Det stod till slut mellan Belle, Ariel, Rapunzel och Askungen. Det blev den vackra guldiga klänningen som Belle har. Hon fick ta på sig den i butiken och gå hem till hotellet. Hon snurrade runt, log stort och glänste som en riktig prinsessa.

"Mamma, kolla vad jag är vacker. Pappa kolla, jag glänser!"

Vi har filmat mycket och en film kommer snart. Vi har haft en magiskt resa och ser fram emot att åka dit snart igen! Barnens glädje övervinner allt, de har haft de helt underbart och ville inte åka hem!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats