Fru Jarl

Höglekardalen/Bydalen med Familjen Jarl

​Idag sitter jag hemma och jobbar ikapp lite. Har stängt in mig i sovrummet med dator och jobbar tillsammans med min kopp med te i sängen. Det är kaos i hela huset, ingen mat hemma, och tvättberget har vuxit så extremt. Det har varit snart tre rätt intensiva veckor med mycket jobb/utbildning samt aktiviteter. Att få åka till fjällen förra veckan, bara öven helgen var så otroligt välbehövt! Fick vara med familjen och hade förstås tagit med mig jobb, men utan något internet så blev det inte mycket gjort. Kunde inte göra mycket åt saken just då, så jag passade bara på att njuta av familjetid!

Vi åkte till Bydalsfjällen som Felix har rest till minst 1 gång per år sedan han var liten. Jag har åkte med 1-3 gånger per år sedan vi träffades när jag var 15 år. Så det känns på ett sätt som hemma där. Då första gången vi åkte upp drog Felix med mig i en svartbacke (mycket snällt!) och jag som knappt stått på ett par skidor förr. Har åkt en gång med min egen familj när jag var liten så det var helt nytt för mig. Det slutade såklart med att jag rullade ner för halva backen och jag blev jättearg och rätt för att åka vidare. 

Sedan dess har jag istället åkt bräda och tycker det är jättekul! Nu har inte vi varit i Bydalen sedan måns var 6 månader, och då åkte inte jag alls. Så det var väldigt länge sedan. Nu första gången med barn som också ska lära sig att åka, så blev jag tvungen att lämna brädan hemma och ställa mig på dessa skidor igen. Men det faktiskt riktigt bra. Bättre att lära sig nu så att vi nästa gång kan åka upp bara jag, Felix och barnen. 

Måns och Mollie blev helt förälskade i skidåkning, speciellt Måns som hoppade över fikat och ville åka vidare med farfar. Så nu blir det dags att planera in dessa skidresor på nytt igen varje år. Ska bli riktigt skoj!

Bilvägen upp och ner är ca 7-8 timmar och till min förvåning så gick det över förväntan. Vilka snälla barn vi har haft! De satt snällt och kollade på film eller sov sött. Så nu blir det nog inga problem att åka ner till Legoland i sommar. 

Vi har haft en så mysig påsk, och riktigt skönt att komma bort! MEN nu sitter jag fortfarande med för mycket jobb som jag inte hinner jobba ikapp. Har lagt ut två objekt på hemnet och ska snart lägga ut det tredje. Därför känns det så bra att bara stänga in mig själv, få vara ifred, koncentrera mig på jobbet och få mycket gjort! Otroligt skönt att kunna jobba hemifrån! Så nu är pausen över, nu jobbar vi vidare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats