Fru Jarl

I´m back on track.

Äntligen tog jag tag i mig själv och illamåendet. Nu är jag tillbaks på rätt spår efter att ha hittat ny inspiration. Jag började om från början, då när jag väl hittade min inspiration från första gången till vår nya livsstil och matlagningen. Allt började med riktigt bra dokumentärer, de låg jag och tittade på igår kväll, och javisst, det fungerade.

Så nu har jag trots mitt illamående suttit i lugn och ro för att planerat veckans måltider. Jag valde att göra mycket vi gjort förr för att veta hur de smakar. Sen tyckte jag faktiskt att det var roligt igen att åka till affären, så mycket grönt och fint i min korg när jag handlar.

Nu har jag lagat en lite sen lunch, det blev Minestrone soppa, hela familjen åt med glädje. Så otroligt skönt att få i sig riktigt bra mat, nu är det bara att fortsätta att laga.

Receptet på denna goding kommer senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats