Fru Jarl

Jul & Nyår – Tack 2019!

Vilken ledighet, vilka fina dagar, lugna dagar, bara vi tillsammans. Det är precis så som vi har avslutat året, med enkelhet och tillsammans. Jag måste säga att det har varit riktigt skönt att bara få vara hemma, ta dagen som den kommer, göra enkla aktiviteter som barnen uppskattar och göra både jul & nyår enkelt. Älskar vår familj för det, utan krångel och glamour, bara vi har roligt tillsammans så är vi mer än nöjda!

Vårt 2019 blev fantastiskt! Vi har haft ett jättefint år med resor, aktiviteter, motorsport, husvagnsliv, bebislycka, mamma/pappaledighet, nytt jobb, bröllop och mycket mer!

Vi avslutade året med en fin jul, vi firade den själva hemma i vårt hus. Började morgonen med frukost hos ”Gammo” (min mormor) och hade lite julklappsöppning för barnen där. Lunch/middag år vi hemma, jag gjorde ett vegansk julbord. Alltså, hur gott som helst och pigga men mätta efter. Alltid så skön känsla med växtbaserat, ingen tung känsla som ett vanligt julbord. Det och mycket mer kommer vi att testa tills nästa år, så gott och nöjda allihopa.
Vi öppnade alla julklappar efter kalle Anka och sen gick vi en promenad till mormor/morfar. Där blev det en snabb julklappsöppning för att sen gå hem och äta jordgubbar.
Barnen blev nöjda, vi blev nöja, det blev en riktigt bra jul!

Nyår måste jag säga blev snäppet bättre, vi planerade en heldag ute i naturen. Vi tog bilen till Nyköping till Strandstuviken och gick en bra bit förbi strand in i skog, för att grilla sojakorv med bröd samt laga krabbelurer. Vi hittade en plats i solen intill vattnet och gjorde en eld. Lagade mat, drack kaffe och varm choklad samt lekte och njöt av naturen. Barnen ville inte gå hem.

När solen gick ner rörde vi oss tillbaks till bilen och körde in till Nyköping centrum. Vi gick deras ljuspromenad längs ån, där de tänt marschaller hela vägen, tänt upp byggnader samt hade planerade stopp längs vägen med butiker och små stånd. Verkligen hur mysigt som helst, det gör vi om många gånger!

När vi kom hem blev det mys i soffan, champagne till raketer och sen sov vi gott efter en hel dag utomhus. Ett bra avslut på året!

Vi har sammanställt vårt år på youtubekanalen, mycket hände 2019 och det gör mig glad när vi kollar på filmen. Gilla & prenumerera gärna på vår kanal!

 

https://www.youtube.com/watch?v=AqNCn-3u_g8

 

 

Tack 2019 för allt, gott nytt 2020!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats