Fru Jarl

Julbusig kväll med barnen.

Det är måndag och det har varit fullfart på jobbet, varit själv på kontoret. Trots det så bestämde jag och barnen för att baka lussekatter och ha julmys ikväll. Måns och jag åkte direkt och handlade hem lite från affären. Sen satte vi på julmusik och tände massor av ljus.

Barnen fick smått hjälpa till att hälla i allt i bakmaskinen (som jag testade för första gången för övrigt!) och sen fick de varsin bulle att arbeta med. Mollie fick ihop tre och Måns med sina konstverk fick ihop två. Det ligger mycket arbete bakom de bullarna, de höll på länge. Jag gjorde resten så vi blev klara ikväll.

När pappa kom hem från sin brandövning var första plåten klar, och vi kunde ta en kvällsfika. Felix blev nog lagom nöjd.

Morfar kom förbi med varsin Julkalender och lite saker som blev över från Göteborgsfesten. Dels peruken deras mormor hade på sig. Mollie blev lagom nöjd, hon som springer runt med mina sjalar runt huvudet för att få ”Elsa hår”.

-”Mamma, jag ser ut som Ariel, mamma titta vad jag är vacker”

Nu blir det fika imorgon till jobbmötet som vi ska ha hela dagen. Mums!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats