Fru Jarl

Kampen mot maten!

Alla tips och råd tas tacksamt emot! Under hela det här året har jag lagt stor vikt på kost och matlagning, vilket har varit väldigt roligt! Vi har gjort allt från grunden och ätit vegansk/ vegetariska rätter och frångått allt kött. Sen blev jag gravid och tappade allt vad matlagning heter!

Vid mina tidigare graviditeter har jag mått exakt likadant. De första veckorna fram till vecka 12 har jag haft jättejobbigt med illamående och lågt blodtryck. Att bara tänka på mat gör att jag nästan kräks. Så det gör det hela med matlagning väldigt svårt.

Jag trodde detta skulle gå över efter vecka 12 som tidigare, men denna värme vi har just nu gör det inte lättare. Så jag har fortfarande samma problem, det känns som en kamp mot maten varje dag just nu! Jag kan inte ens bläddra i en kokbok.

Någon som sitter på tips eller råd för att detta ska bli lättare? Dela gärna med er! Tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Taliasblogg

  förstår helt och håller. jag gick till och med ner i vikt (cirka 3 kg) i början av graviditeten för att matlusten var helt borta. men efter vecka 16 så började jag få lust igen och nu har jag gått upp 11 kg och är bara i sjunde månaden ?

 2. Taliasblogg

  förstår helt och håller. jag gick till och med ner i vikt (cirka 3 kg) i början av graviditeten för att matlusten var helt borta. men efter vecka 16 så började jag få lust igen och nu har jag gått upp 11 kg och är bara i sjunde månaden ?

 3. Taliasblogg

  förstår helt och håller. jag gick till och med ner i vikt (cirka 3 kg) i början av graviditeten för att matlusten var helt borta. men efter vecka 16 så började jag få lust igen och nu har jag gått upp 11 kg och är bara i sjunde månaden ?

 4. Taliasblogg

  förstår helt och håller. jag gick till och med ner i vikt (cirka 3 kg) i början av graviditeten för att matlusten var helt borta. men efter vecka 16 så började jag få lust igen och nu har jag gått upp 11 kg och är bara i sjunde månaden ?

 5. Taliasblogg

  förstår helt och håller. jag gick till och med ner i vikt (cirka 3 kg) i början av graviditeten för att matlusten var helt borta. men efter vecka 16 så började jag få lust igen och nu har jag gått upp 11 kg och är bara i sjunde månaden ?

 6. Taliasblogg

  förstår helt och håller. jag gick till och med ner i vikt (cirka 3 kg) i början av graviditeten för att matlusten var helt borta. men efter vecka 16 så började jag få lust igen och nu har jag gått upp 11 kg och är bara i sjunde månaden ?

stats