Fru Jarl

Legoland nästa!

​Imorgon är det dags, vi börjar vår resa ner mot Danmark imorgon kväll. Vi hade tänkt att stanna på hotell i Jönköping och träffa våra kära vänner Nathalie och Kim, men de fick äntligen sin lilla bebis idag, en dotter. Stort grattis till er, är så glad för er skull! Det är nu livet börjar, det är fantastiskt att vara förälder! Men i vilket fall så blir det inte Jönköping längre, utan då åker vi nog längre och sover någon annanstans. Vi får se vart det blir.

Idag har det varit en fullspäckad dag, vi kom precis hem från Företagskurs. Började dagen med en besiktning som tog rätt lång tid, sen åkte jag direkt på en värdering av ett spännande objekt. En skriftlig värdering igen, men på ett ruckel som de totalrenoverar, det är jättekul att se slut resultatet av sådana projekt! Sen har vi haft möte på kontoret som gav en del!

Sen hade dagen tagit slut, hem hämta barn och iväg på nästa grej. Nu skulle vi packa hade vi tänkt, men både jag och Felix är helt slut! Sitta och vila lite och sen börja åtminstone. Det ska bli så skönt att åka bort imorgon, jag har fortfarande ingen bikini, men det får vi lösa på vägen ner. Barnen är så taggade och har tjatat nu i två veckors tid.

Jag har skrivit på SF bloggen idag igen, ni hittar inlägget här!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats