Fru Jarl

Livet som trebarnsmamma.

Tänk att 2,5 månad redan har gått sedan lilla Minelle kom till världen. Jag har haft tid att komma in i våra nya rutiner och känna på livet som numera trebarnsmamma. Jag tar verkligen spädbarnstiden med lätthet även om jag själv är uppe på nätter och har förhållandevis en gnällig tjej på dagarna. Amningen går strålande bra även om Minelle är allergisk/känslig mot komjölk, som våra andra två också var. Men vi äter i stort sett redan helt vegansk, så inga problem att utesluta den delen för mig.

Hon är helt underbar och jag är helt förälskad i henne. Våra två stora är otroligt förstående och riktigt snälla mot Minelle. De hjälper gärna till, vill ofta klappa och kramas. Vår lilla trio är verkligen helt magisk, även om de har sina jobbiga stunder.

Den första tiden har sprungit iväg, jag vet helt ärligt inte vart februari och mars månad tog vägen. Vi har levt i en bebisbubbla och Minelle verkar ha växt väldigt fort, även om det faktiskt bara är tiden som susar förbi. Det känns trist att redan packa ner de första urvuxna kläderna och ta fram nästa storlek. Samtidigt vet jag att varje tid har sin charm och det är roligt med en tjej som ler och är med på det vi gör.

Måns och Mollie går på skola och förskola. Måns såklart varje dag fram till 13, och Mollie endast tre dagar i veckan. Jag hämtar och lämnar och njuter av att få vara med mina barn hela dagarna. Vi tar promenader (de stora cyklar), lagar god mat och bakar, tar hand om hemmet, pysslar och njuter av tid tillsammans. Nu börjar våren komma och mycket tid utomhus väntar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats