Fru Jarl

Lyxig frukost, privatvisning & träning.

​Vilket otroligt fint vårväder vi haft idag, riktiga vårkänslor och gott humör! Började dagen med en mysig frukost. Enligt Forevers program F1, som jag kör nu i 30 dagar, får jag äta två måltider och en shake per dag. Idag och igår tog jag en större frukost och en shake till lunch istället. Min frukost idag bestod av lyxknäcke, yoghurt med honung, jordgubbar, chiafrön, valnötter och kokosflingor. Till det Aleo vera med vatten i och kaffe såklart! Ser mycket ut, men det är det inte, lite av varje, och helt underbart att ta det lugnt på morgonen. Men det gäller att gå upp lite tidigare, jag lämnade även på dagis idag. 

Skulle åka på kundmöte direkt på morgonen, men kunden hade glömt tiden så vi fick omboka. Så det blev lite kontors arbete istället. Lagt ut två nya Läge+ objekt. En etta/ alternativ tvåa på Sjödalsvägen, brukar vara väldigt populär för äldre och sen en 3:a på lillskogsvägen 2. Åkte senare och hade en privatvisning på en 4:a, som kunden inte varken vill lägga ut på internet till försäljning eller ha någon öppen visning. Så då gäller det att anpassa, får se om detta kan vara en potentiell köpare. 

Åkte direkt efter och tränade på SATS. Hade ingen ork eller energi. Men jag gjorde det i vilket fall som helst. Roligt att gå in på SATS, innan kände jag att jag hellre kunde jobba eller åka hem till barnen. Men när man väl går in där blir man så peppad. Det ska jag ha i tanken innan jag vänder hemåt. Gå in och känn efter, kanske blir lite mer träning då 🙂

Spännande, på torsdag ska jag träna med PT. Kommer bli otroligt jobbigt och lärorikt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats