Fru Jarl

Mamma & Mollie dag!

Idag tog jag med mig lill tjejen till jobbet och extra spännande blev det eftersom mamma måste åka tåg den här veckan. Jag tror Mollie hade förväntat sig något berg och dalbane liknande då hon skrek, wiiiii när tåget startade. Sen blev det inte så spännande längre efter ett tag. Ja, det hörs ju hur ofta vi i familjen Jarl åker tåg…
Extra kul att hon dessutom frågade när vi skulle åka hem:
– Mamma, vart är vår bil, kan du hämta bilen tack!

Måns fick följa med mig förra veckan då vi passade på att klippa hans hår. Nu gjorde vi samma med Mollie. Hon har aldrig klippt sig förut, så det här blev premiärklippet. Min bestämda tjej klarade det faktiskt bra, jag hade förväntat mig värre. När Mollie inte vill något då är det bara så, punkt.

Det blev bara lite, hon har ju inte fått så mycket hår än, men vi toppade så det blev lite finare. Hon fick rosa färg i håret efter i form av en prinsesskrona och en klubba, så hon ar mycket nöjd när vi gick därifrån!

​Sen har hon ätit lunch med mina kollegor. Hon babblar på som vanligt och charmar alla med sin söthet. Min kollega Anna-Maria hade dessutom en kasse med kläder till henne, och det fanns ju en prinsessklänning däri. Så vi har haft en liten rosa prinsessa på kontoret idag. 

Vi har nu kommit hem, vi hämtade Måns på dagis på vägen. Han kom bara hem och somnade i soffan. Hård dag för hans del tydligen. Nu är det bara en dag kvar på dagis sen är det semester, så skönt för barnen. Mollie verkar nöjd med dagen och vi alla är helt slut. Snart kommer pappa hem och vi ska troligen fortsätta lite på övervåningen. Vi la några lager isolering igår kväll och städade en del där uppe. Barnen är så nyfikna. Felix har gjort markeringar i golvet så de ser sina rum och sängarna bygger vi in i kattvindarna, redan fixat. Kommer bli så bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats