Fru Jarl

Måndag, ny vecka!

​Även om bilden är gammal så beskriver den kvällen ganska bra. Jag har suttit vid datorn och gjort klart ett objekt inför imorgon samt kollat igenom inför ringstuga som vi ska ha imorgon. 

Idag plockade jag in en etta på Sjödalsbacken på 19 kvm, och en 1,5 rums lägenhet till på Sjödalsvägen 28. Vi har varit ute och lappat själva inför morgondagens ringstuga. Det regnade och blåste kallt, jag hade dessutom bestämt mig för att våren är här och satt på min vårjacka. Smart drag! Lagmansvägen 11 är på gång på riktigt och vi kör ännu en extra visning imorgon för 2 sällskap. 

Sen har jag hunnit med att åka till Ikea tillsammans med Ida och handlat inför hudvårdskvällar. Så nu är det bara att tuta och köra igång! Ska bli riktigt kul!

Barnen fick vara en stund med farmor ikväll igen, sent kvällsmöte och Felix hade sin första träning med hans nya grupp i brandkåren. Imorgon är det dags för filminspelning och jag tänker inte ens tänka på det förrän vi kör igång. Bara att göra det, oavsett om det känns lite jobbigt. Det motiverar mig, att ta steget utanför de som känns bekvämt. Det blir så jäkla bra efter!!

Nu under kvällen har barnen mysigt ner sig i sina täcken och kollat på Biet Maya medan mamma suttit vid datorn. Suveränt att det går att jobba hemifrån! Nu har både barnen och mannen gett upp för idag och ligger nermysta i sängen. Så det är dags för mig att släcka ner och göra det samma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats