Fru Jarl

Måns tredje tävlingshelg är över.

        Nu är Katrineholms tävling över och vi är åter hemma. Det blev en väldigt bra helg med varierande sol och regn samt många däckbyten för Felix. Jobbigt när regn drar in och gör banan blöt, för att sen torka upp igen och sen kommer nytt regn. Det har varit på med regndäck och av med dem igen, hela helgen.

Båda killarna har haft jättekul, kört bra och inte skadat sig. Då tycker jag att det har blivit en lyckad helg! Måns stötte på lite problem då hela hans avgasrör sprack, men det gick att lösa på plats och han kunde köra vidare. Felix motorcykel bara går, även om han ramlade dagen innan.

Måns har förbättrat sig med flera minuter under helgen och lärt sig köra på blöt bana. Felix kvalade in sig på en tredjeplats, men körde sämre när banan torkade upp. Det verkar vara hans grej att köra i regn, då går det riktigt bra.

Mollie hittar så många kompisar på banan, så hon har lekt hela helgen. Minelle har bara hängt med, varit glad och lugn! Alla tre barnen slocknade i bilen. Felix och jag var också helt slut när vi väl kommit hem. Det är mycket som ska fixas, så det är långt ifrån lugnt på en tävlingshelg.

Minelle började dra sig framåt igår, hon är så nära på att krypa men får inte riktigt ihop det. Nu blir hon så pass irriterad av att inte komma framåt, så hon lägger båda händerna/armarna på golvet och drar sig fram. Snart lossnar det nog.

 

Tack för en fin helg! Nästa gång åker vi till Kalmar och kör sista tävlingen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Kristin Yllén

    Hej!! Tror faktiskt att vi mötte er i Vallakorset igår när ni åkte hemåt ☺️ Vi har stuga i Valla.

stats