Fru Jarl

Mitt beslut, mina tankar!

Jag har valt att inte kika in här på ett tag. Det har varit en jobbig period med mycket tankar och tunga beslut. Men jag känner att bägaren runnit över och är redo för nästa steg.

Det är jättejobbigt och det blir tyngre när stöd saknas. Jag vet inte varför alla i min omgivning pressar mig till att välja ett beslut jag inte står för? Det är tyvärr så att de orden gör mig tyngre än lättad. Jag kommer oavsett välja det som känns rätt i hjärtat för mig, för mina barn och min man!

Tar en dag i taget, försöker att inte tänka för mycket och ser vad framtiden har att visa. Min familj kommer alltid att gå först, oavsett vad!

Tack Felix för allt ditt stöd! Det betyder så mycket! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats