Fru Jarl

Mitt mål 2017 ?

Något som jag velat göra länge och nu tänker satsa min fritid på. Har drömt några år om att studera vidare och kollat olika möjligheter till en examen. Jag har mina två tidigare år från Högskolan i Gävle och nu även några års erfarenhet i fastighetsbranschen och har nu valt att vidareutbilda mig till Fastighetsingenjör ??

Jag har kollat på denna utbildning sedan tidigt i höstas och blev även då erbjuden en plats på en annan skola men tackade nej i förhoppning att ha en möjlighet att komma in på denna. Med endast 44 platser och ett stort antal sökande blev resultatet ett bransch test som jag gjorde i januari. Nu har jag gått med is i magen och hoppats!

I lördags blev jag en av de 44 som blev antagen, jag är så otroligt glad och tackade i samma sekund JA!

I april börjar mitt nya äventyr, på distans och vid sidan av mitt roliga jobb som fastighetsmäklare! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats