Fru Jarl

Mitt nya jobb!

​Ett stort steg från min sida att byta från ett kontor som jag har trivts utmärkt på! Men jag känner redan nu efter två veckor på min nya arbetsplats att detta var helt klart rätt beslut. Jag har nu bytt från min arbetsplats i Huddinge till Svensk fastighetsförmedling i Trosa/Gnesta. Min nya arbetsplats är i Trosa centrum.

Varje dag har jag en kort bit att köra, med öppna landskap och gröna vackra områden. Helt utan trafik och en körsträcka på ca 20 min istället för 60 enkel väg. Jag har hamnat bakom en traktor en gång, och det är faktiskt det värsta som kan hända här på landet. Slipper att dagligen sitta i bilköer! Helt fantastiskt! Dessutom är vägarna roligare att köra istället för att sitta och mata motorväg.

Jag har hittills hämtat mina barn på dagis varje dag, kl 17.00 och det är inte bara jag som njuter, utan barnen älskar att både mamma och pappa kan hämta hem dem. Så jag kan med lugn och ro både lämna och hämta på dagis, och skulle något hända löser det sig så lätt. Nu är det första veckan efter sommaren som Felix har brandjour, och det känns betryggande att jag enkelt kan hämta barnen utan att stressa ihjäl mig. 

Jag har fått se lite av mitt nya arbetsområde, och Trosa är en otroligt vacker stad. Mycket karaktär och vackert landskap. Jag åker nu i skog och bland åkrar och längs vattnet varje dag, inte bland höghus, trafikljus och motorväg. Längtar tills hösten kommer då alla löv byter färg, vacker utsikt varje dag!

Känns på ett sätt som jag nu har hittat hem. Jag är ingen storstadstjej och kommer aldrig att bli. Jag trivs på ”landet” och i vår bostad i lilla Gnesta. Det är dels mycket Stockholmsfolk som bor och köper bostäder här, och jag tackar för den erfarenhet jag fått från stockholmsmarknaden. Det har varit mycket nyttigt att börja där och sen komma till en mindre ort/stad. Här känner jag mig som hemma, här har jag varit mycket som liten och Gnesta kan jag utan och innan. Nu blir det mycket variation på objekt. Mindre lägenheter och mer hus och fritidshus. Mycket nyproduktion och tomter, vilket också ska bli spännande. Mina nya kollegor är också jättetrevliga och jag kommer att trivas superbra här!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats