Fru Jarl

Mörka kvällar!

​Nu är det dags, hösten är på väg! Mörka kvällar med tända ljus, det älskar jag! Det fina med att bo i vårt land är alla våra fina årstider. Alla är bra på sitt sätt och jag längtar alltid efter nästa. Förändring är bra!

Just nu sitter jag med en kopp te, helt själv. Det är tyst, inget jag är van vid direkt. Men alla andra sover, rätt skönt faktiskt! Barnen håller på att vänja sig vid att inte längre få sova på dagis, och Felix har jobbat sedan 14.00 igår och kom nyss hem från Arlanda. Han har jobbat natt eller rättare sagt 1,5 dygn. Så är det med flygplansjobb, tur att han älskar det han gör!

Jag har haft en rätt lugn dag, tills barnen kommer hem från dagis, då är det full rulle minst sagt. Igår var det planeringsdag på dagis, och jag var tvungen att ta barnen på eftermiddagen. Deras energi har på något sätt gått för långt, så när vi ska vara hemma, bara jag och dem, då måste jag hitta på något. Förbruka deras energi, göra något kul.

Igår kom jag på den knasiga idéen att åka till Söderköping och äta glass. Jajamen, in med barnen i bilen och iväg. Vi åt glass och tog en promenad. Felix jobbade ju som sagt borta hela kvällen, så jag fortsatte turen till vingåkers outlet för att kolla vinterstövlar och mössor. Insåg inte riktigt hur långt det var, men jag åkte en riktigt lång tur! Det roliga är att få se nya vägar och städer, inte så ofta i åker där. Vi var iaf hemma rätt sent. Nu i efterhand så var det kanske en lite för lång bit att åka, men jag fick iaf dagen att gå!

Jag hittade både stövlar och mössor, så nu saknar jag endast vinterkängor till Mollie och fodrat regnställ till Måns, sen är hela höstens/vinterns kläder på plats!

Imorgon är det onsdag, och jag ska storhandla. Felix är hemma och kan då köpa med reglar osv till inneväggar. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats