Fru Jarl

Mys & gottis fredag.

Vilken härlig och mysig kväll vi fick igår. Jag åkte direkt efter jobbet till salongen för lite klipp och färg. Nu lite kortare hår och mörkare. Hade tänkt lite mörkare iaf, men det blev helt ok.

Jag tog med mig mina huliganer till City gross för att handla. Väl där gick typ allt fel. Barnen gick mig på nerverna, det är inte roligt att ha med dem längre, de tycker det är sisådär kul att handla mat. City gross system la av, så halvvägs så tog min självscanner slut. Mitt medlemskort slutade fungera och vi avslutade med att dra upp allt på bandet och packa ner en gång till.

Men väl hemma, så plockade jag och Felix upp lite gottis plock och vin. Tände brasa och ljus, så köpte jag med mig filmen "en man som heter Ove". Den kollade vi på och som jag trott var det en Felix film.

Barnen fick varsin skål med godis och kollade på film i sovrummet. De satt hos oss till en början, men vår film var inte så bra.

Fredagar är lite speciella, bästa dagen på veckan enligt mig.

Nu har julsakerna kommit fram i butikerna. Jag älskar julen och längtar varje år. Så mysigt att gå och kika. Grannarna har faktiskt satt upp ljusslingor på huset redan. Lite tidigt, men vissa börjar visst i tid!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats