Fru Jarl

Nästa resa bokad!

Vi har gått och funderat några veckor på nästa resa. Det är en liten kille som snart fyller en hel hand. Vi hade först tänkt åka till Disneyland Paris igen, men vi har en kille som konstant bygger lego. Vi har varit tre gånger redan i Disneyland, så nu testar vi något nytt. Dessutom så blev det ett lite läskigt avslut på förra resan till Paris. Vi åker fyra dagar till Lalandia i Billund. Barnens paradis med badland, skridskor, lekland, pyssel, studsmattor m.m.m.

Måns har alltid velat åka till Legoland, och vi var på väg att åka dit för 3,5 år sedan, men vi kom bara till Malmö. Där fick vi ligga inne på sjukhus och operation blev det för Måns del. Ingen rolig semester alls!
Så nu ska vi äntligen försöka igen, och förhoppningvis lämnar vi landet denna gång.

Så om två veckor åker vi och firar Måns födelsedag där. Eventuellt åker vi kvällen innan och sover i Göteborg., det är en rätt lång resa för barnen. Jag hoppas att skadebesiktningen på min bil går bra bara, för det är den lilla bilen vi hade tänt ta. Min bil har vi köpt för att den ska rulla, och barnen får plats bra bak nu med framåtvända stolar.

Det ska bli så roligt, det var länge sedan jag var på Lalandia och Legoland, det har nog hänt en hel del där sen sist! Jag vet att lilla killen kommer att få det bästa födelsedagsfirandet som går att få.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats