Fru Jarl

Nöjesdag.

Idag har vi varit på Kolmården hela dagen, jag och mina två vildar! De har faktiskt varit riktigt snälla och lyssnat bra på vad mamma har sagt. Det blev mest tid på Bamseland, det var lite folk så vi har åkt massa karuseller. Godiståget har vi åkt 4 ggr och barnen har för första gången ”suttit själva”. Det blir lite komplicerat när vi är tre som ska åka och två får plats i varje vagn, så de åkte tillsammans och mamma framför så jag kunde se dem. Delfinexpressen åkte vi två ggr, där var det lite mera kö. Barnen har skrattat så mycket och det har kittlats i magen, helt underbart!

Vi har ätit farmors pannkakor som är barnens favorit, nu med mindre getingar. Det har varit hemsk att sitta där under sommaren, har aldrig sett så mycket getingar någon annanstans. Vi tog en glass och mamma kaffe och har suttit länge och kollat in sälarna, som är barnens favvodjur. De luktar illa, men det gör roliga ljud och kommer nära. Delfinerna har vi kollat på en stund också i lagunen.

Nu är jag helt slut efter denna helg som tog slut på en kvart. Pappa kommer snart hem och det ska bli så skönt. Barnen har en del att berätta för pappa.

Ska nu ta tag i lite tvätt inför resan till Legoland, känns som om jag är lagom pigg för det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats