Fru Jarl

Nu börjar planerna…!

Jag har längtat länge efter att få inreda barnens rum på riktigt, att inte behöva känna att det blir bra så länge, för så har det hittills varit i deras nuvarande rum. Till Mollies rum har jag redan massor av idéer, däremot till Måns är det svårare. Han är inte bara kille utan han börjar även att bli stor. Barnen har valt tema till deras rum och vi ska försöka hitta på något kul. Måns vill ha ett Star Wars rum och Mollie såklart ett prinsessrum.

Felix har ju möjlighet att göra fototapeter på sitt jobb, kanske ska vi göra varsin sådan. Vi får se, mycket idéer.

Jag ska ta fram symaskinen igen och sy en del saker. Måste vänta tills gipset sitter på alla väggar så jag kan ta mått. Tältet på bilden funderar jag att börja med redan nu, frågan är vilket tyg och färg jag ska välja.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats