Fru Jarl

Nu kör vi mot slutet!

Nu är det väldigt nära även om lusten och orken inte alls är på topp. Jag är ganska less på att studera och vill inget mer än att bli klar, men det är också väldigt nära! Nu skriver jag min sista tentamen och sen är alla kurserna klara, alltså hur underbart är inte det? Jag satt uppe i husvagnen igår sent när resten av familjen sov, och började just fundera på det. Imorgon ska den vara inlämnad och klar, och då börjar ett nytt kapitel.

Under nästa vecka kommer jag att starta upp mitt examensarbete som ska vara klart om 8 veckor ca. Jag kommer att satsa på att skriva min projektplanering och skicka in för godkännande, sen tar jag med mig studierna till Orlando i två veckor. Är nog tvungen att plugga en del där, även om jag inte vill.

Så under dessa två dagar som vi också är i Kalmar, är det helt enkelt bara kämpa och prestera, även om lusten inte alls finns med. Jag tänker mycket på när jag klickar på SKICKA IN knappen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats