Fru Jarl

Nyfiken att veta!

Stort tack för alla kommentarer och hälsningar igår efter mitt inlägg! Jag kunde knappt inte somna, utan bara låg och funderade. Jag kan bli så upprörd och ta åt mig, samtidigt som jag själv vet att jag har rätt. Att vår dotter är petig med maten har aldrig varit en hemlighet, så var jag också när jag var liten. Kanske därför jag har lite med förståelse för det och anstränger mig extra.

Något som vi nu arbetar på hemma är just frukosten. Jag skulle vilja veta, vad äter era barn till frukost?
Vi har sedan februari lagt om frukosten, och vi testar och försöker att hitta något som är både nyttigt, varierande och som barnen älskar.

Har ni några tips på vad era barn älskar och helst äter till frukost, utan diskussion?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats