Fru Jarl

Omstart efter sjukstuga!

Hösten har verkligen kommit, det blåser, regnar, är ruggit och kallt. Idag ska vi ha en hemma dag med städning, rensning och tvätt, sen en del plugg på det. När familjen har varit sjuka måste jag städa och bädda rent, lite som en "omstart". Så det är precis det vi ska göra idag!

Nu hoppas jag att vi kan hålla oss friska och krya, saknar jobbet och har en hel del att göra i veckan. Inleder en ny jourvecka imorgon kväll, så då är jag fast med mina små tills nästa måndag, så det skulle vara skönt att hinna handla idag också, så slipper jag släpa med mig två trötta barn efter jobbet i veckan. Får se hur mycket vi hinner ?

All el och lampor är klart på övervåningen, så vi ska sätta de sista skivorna och lister i trappuppgången som vi inte kunnat göra klart innan. Det är så krångligt med ställningen, och skulle vara skönt att få klart de sista så vi slipper ta in den igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats