Fru Jarl

På bättringsvägen.

Ett under att vi vaknar upp till en ny dag och ingen mer har blivit dålig. Jag och Felix verkar ha klarat oss. Mollie har inte spytt sedan igår morse, däremot sov hon nästan bort hela dagen igår och hade rätt hög feber.

Jag var nästan säker på att jag skulle bli dålig igår, även om jag under hela tiden har mått bra. Det vore ju helt fantastiskt att slippa, mardrömmen är ju just vinterkräksjukan!

Igår packade vi ner julsakerna även fast energinivån låg på botten både för mig och Felix, när sömnen uteblir blir man ju helt utmattad! Bortskämda har vi blivit nu när barnen är större, spädbarnstiden är något vi inte blickar tillbaka till.

Idag ska jag tvätta ännu mer, fick ju lov att tvätta rent sängen på nytt igår och täcken +kuddarna tar sådan tid att torka. Måste även byta ut gardinerna i köket, det orkade vi inte igår så det är lite jul kvar där.

När Felix kommer hem ska jag åka och handla mat och förhoppningsvis lite nya blommor. Vi köpte hem en mängd julstjärnor innan jul som nu behöver bytas ut. Allt drar ut på tiden när familjen inte är på topp.

Måste ändå ge mina barn stort beröm! De märks att de börjar bli större och klarar därmed mycket mer själva. De har sagt till i god tid innan de har behövt kräkas så vi slipper få det överallt. Kommer ihåg att sist fick vi sova inne på toaletten och vi behövde vara beredda hela tiden. Så underbart skönt att saker och ting blir bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats