Fru Jarl

Sen sist!

Det känns som att jag levt lite på fluffiga moln sista tiden, men samtidigt inte mått så bra, det har sina förklaringar. Det har hänt så mycket på så kort tid, så mycket roligt att se fram emot, vart ska jag börja…!?

För det första: Jag har för första gången hela fem veckors semester, och dessutom på en och samma gång, och tillsammans med Felix. Det är helt fantastiskt! Jag har tidigare jobbat mycket under sommartid som mäklare, men nu har jag tagit mig i kragen och tagit ledigt på riktigt, under en lång tid. Det bästa beslutet och jag kommer göra om det varje år, det är helt underbart att bara släppa allt vad jobb heter och vara LEDIG!

För det andra: Vi har äntligen bokat en resa till Orlando och Walt Disney World i två veckor i september. Barnen ska nu få uppleva den fantastiska glädjen och få leka med mamma och pappa från morgon till kväll. Det är magi! Vi har dessutom bokat egen villa med pool under vår vistelse. Vi kommer besöka Disneys alla parker, universals parker, seaworld och kennedy space center på Måns födelsedag. 17 september till 2 oktober blir vi borta!

För det tredje: Vi har blivit med husvagn, dessutom en helt ny. Vi skulle aldrig köpa en husvagn, vi såg oss inte som ”campingmänniskor”. Men jovisst, nu har vi en husvagn och vi har för första gången testat campinglivet. Livet kan förändras, helt klart! Felix kör motortävligar och tidigare har jag kört med barnen landet runt och tagit in på hotell. Felix har snällt sovit i vår transporter, vilket inte heller varit så kul. Så nu bestämde vi oss att det var dags och hela familjen har nu följt med på tävling, så mycket roligare att vara en del av det på riktigt och samtidigt kunna få uppleva campinglivet med barnen!

För det fjärde: Jag gör min sista kurs i skolan nu till fastighetsingenjör, sen är det bara examensarbetet kvar, hur kul är inte det? Det känns så skönt, även om den tuffa biten är kvar!

Och till slut för det femte: Jag är GRAVID! Vi som var helt klara med två bestämde i julas för att försöka oss på en tredje. Nu ligger det en frisk liten bebis och sparkar i magen och det känns helt fantastiskt! Jag har som vid tidigare graviditeter inte alls mått bra de första veckorna, knappt fått i mig mat pga av illamående och mitt låga blodtryck ger mig inte mycket energi. Jag mår bättre nu, men denna värme bidrar inte på bästa sätt, jag har fortfarande svårt för att äta och energin är låg. Jag kämpar på, det är så värt allt besvär!

Vår lilla bebis är beräknad i januari 2019. Måns och Mollie följer resan på bästa sätt, de är allas bebis och lyckan är TOTAL!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats