Fru Jarl

Sista dagen!

Nu har sista dagen kommit, och jag har gjort mina sista jobbuppgifter. Mina fina kollegor fixade lyxlunch från delikatessboden i Huddinge, så gott! Tack så mycket för det! Fick även fina blommor och en stor lykta. Tänkte faktiskt imorse att jag behövde köpa en ny orkidé eftersom den andra började se väldigt ledsen ut, så nu slipper jag det. Lyktan kommer finna sin plats under vår trapp och när jag tänder den kommer ni finnas i mina tankar.

Jag trodde att jag skulle känna att det pirrade i magen av glädje på vägen hem, jag har ju en lång semester nu utan några som helst uppdrag. Men jag åkte med tåget hem med blandade känslor. Jag kommer och hälsar på!

Nu har hela familjen kommit hem, barnen är helt överlyckliga att vi nu är lediga från dagis. Felix var och köpte lite bubbel för att fira in semestrar och mitt nya jobb. Nu kan vi verkligen slappna av och bara få vara med varandra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats