Fru Jarl

Sjuk för första gången!

Nu är Minelle hela 9,5 månad gammal och upplever just nu sin första tid som sjuk. Hon är inne på sitt 4:e dygn med ca 40 graders feber och inga andra symptom. Med tredje barnet så är man lite lugnare än tidigare och försöker få sjukdomen att tillfriskna, men idag kände vi att det var tid att gå till vårdcentralen och kolla upp det.  Så hela min förmiddag spenderades nere på vårdcentralen med urinprover och blodprov. De var inte säkra på vad de kunde vara eftersom hon inte är förkyld eller har andra symptom än just hög feber. Båda urintesterna visade dåligt, medan blodprovet såg fint ut. De kom fram till att vi skulle komma tillbaka imorgon för fler tester.

 

Vi är så tacksamma att hon klarat sig så länge och att vi i familjen numera aldrig blir sjuka längre. Jag blev förkyld förra veckan, säkert efter vår kalla dag på Legoland. Kände någon vecka innan att de kunde vara en förkylning på gång, men den bröt aldrig ut, men nu så. Jag har inte varit sjuk sedan tidigt in på graviditeten, alltså 18 månader sedan! Måns hade feber en dag för ca 3 veckor sedan, han var sjuk sist i november 2018 då han kräktes i bilen i Gävle, men inte blev mer än så. Mollie har klarat sig och inte varit sjuk sedan februari (förmodligen något hon ätit) då hon kräktes en gång på morgonen, men det inte blev något mer av det. Innan det är det säkert ett år till innan hon var dålig. Felix vet jag inte sist han var sjuk, det är så härligt att vi håller oss friska. Det trots alla sjukdomar som går och gått på skola och förskola. Jag är helt övertygad om att det är vår gröna kost som håller oss välmående! Innan februari 2018 hade vi VAB och förkylningar näst intill hela tiden, precis som alla andra. Försäkringskassan måste älska oss som inte har en enda VAB dag 2019 och  från februari 2018.

Vi kan inte klaga, vi vilar och tar det lugnt! Jag blir själv med alla tre barnen över natten då Felix ska iväg på jobb. Det blir en lugn kväll framför tven och filmmys. Vi hoppas att lilla loppan mår bättre imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats