Fru Jarl

Skål för nya utmaningar!

Nu skålar jag in att vi har semester men även att jag har fått en ny tjänst till hösten. Jag gjorde klart min utbildning till fastighetsingenjör i November och därefter har jag tänkt att röra mig vidare från mitt tidigare jobb på SBC som fastighetsförvaltare.
Helt ärligt hade jag inte tänkt att möjligheten skulle dyka upp så tidigt och plötsligt, men ibland händer det med.

Jag har blivit erbjuden en tjänst i Nyköping istället på Victoria Park som Uthyrare. Det blir närmare än Stockholm, mindre kontor, mer personligt och med korta beslutsvägar. Tjänsten är en helt annan än det jag gör idag vilket kommer bli riktigt spännande.
Här får jag använda mig av mina mäklarkunskaper men också det jag jobbat med som fastighetsförvaltare.
Jag börjar till hösten att jobba en dag i veckan, sen heltid från och med december.

 

SKÅL!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats