Fru Jarl

Söndag = Visning.

​Idag är det söndag och det betyder visningsdag för min del. Jag visade en liten etta på 27,8 kvm centralt i Huddinge. Samt en privatvisning på en fyra innan. Detta är det roligaste med att vara mäklare, iaf bland de bästa! Visningarna, då spekulanterna får se objektet på riktigt och får en känsla för om det känns som hemma eller ej. Det är här jag träffar nya kunder och får möjlighet till följduppdrag. Det är här jag ska göra mitt bästa för att visa upp objektet från den bästa sidan. 

Målet är att ha de bästa visningarna! Jag lägger ner mycket tid på att plocka fram allt material, det är en hel del som ska med. Idag var jag där 45 min tidigare, för att hinna sätta allt på plats. Vanligtvis är jag på plats ca 30 min innan, men tidigare har vi inte haft så här mycket att fixa. 

Jag läger ner mycket förarbete till att läsa och skriva ner min ”muntliga presentation” som jag har varje visning. Där samlar jag alla spekulanter och har en presentation om objektet och området omkring. Alla får möjlighet att få samma information och ställa de frågor som de har. Mycket bra och väldigt uppskattat! Säljarna står för fikat, vilket också brukar få en helt annan stämning. Musik är också ett bra redskap, otroligt mycket bättre än att bara ha det tyst. 

Vi fick hjälp av farmor att passa barn idag igen, Felix har varit på styrelsemöte och sista brandmans testet idag. Så jag åkte hem direkt och tog över barnen. Felix kom hem senare än planerat och vi blev väldigt sena till Wilma som hade fest. Barnen har fikat och lekt hela dagen lång. Nu ska jag sätta på musik och börja städa. Imorgon börjar det, tre veckor med hämtning och lämning för min del. Det är inte lätt! Jag får barnpass av Pia imorgon och på tisdag, då har jag planerat in så sjukt mycket i kalendern att jag kommer vara helt slut på onsdag. Felix börjar sin utbildning nu till deltidsbrandman, och jag har lovat att lösa dessa tre veckor. Det är15 arbetsdagar (och visningsdagar iofs) så det ska vi se till att lösa. 

Japp dags att börja städa, behövs inför kommande dagar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats