Fru Jarl

Summering av ett händelserikt September!

Jag vet inte vad som hände med september månad, men den bara försvann! Det gick supersnabbt, men tydligen har vi hunnit med en hel del när vi kollar tillbaka på dagarna.

Jag inledde den här månaden med en ny kurs i Projektering av VVS installationer som jag insåg rätt fort, kommer att bli tung att ta sig igenom. Men med lite envishet ska det säkert gå bra!

Mörkret börjar komma tidigare och det blir kallare utomhus, så vi passade på att tända vår första brasa, skapa värme och ha det mysigt. Nu har vi hunnit med ett antal bara en månad efter.

Felix körde sin sista motorcykeltävling för i år i Södertälje och kom på sista racet på andra plats. Vi har hejat på honom på flertalet tävlingar i år, men denna var den mest spännande.

Det har hänt en hel del (fast ändå inte..) på huset. Vår uppfart blev klar med all sten och elen på övervåningen med spotlights. Toppen bra nu när det blir mörkt och vi kan komma vidare med delar som vi inte haft till möjlighet förut.

Måns fyllde 6 år och hade sitt hemliga och efterlängtade kalas för sina vänner. Han fick välja vart men hade ingen aning om vad som skulle hända eller hur vi fixat allt. Han fick såklart kalas för släkt och familj på sin riktiga dag också.

Vi avslutade med vår underbara resa till Legoland, Lego house och Lalandia. Helt fantastiskt och skönt med ledighet!
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats