Fru Jarl

Summering vecka 10.

Veckan som varit har innehållit mycket VAB. Måns och Mollie har fått något influensaliknande förkylning med hög feber, frossa, ont i kroppen och snuva. Rätt jobbigt med tanke på tidigare sjukdomar som vi gått igenom detta år. Men nu är vi förbi vabbruari och inne i mars månad, så vi går mot ljusare tider.

Barnen blev redan piggare i fredags och vi trodde allt var över, men man ska kanske inte ropa hej för tidigt. Måns blev trött och hängig igår kväll igen, och javisst hade han 38,5 grader feber. Jag hoppas innerligt att jag kör VAB för sista dagen idag. Han är feberfri nu, så imorgon borde vi vara åter tillbaks i vardagen. Det blir ett pussel med sjuka barn. Jag har varit instängd i huset med liggläge i soffan under hela förra veckan, efter ett tag blir man nästan galen, instängd och osocial.

Så en summering av veckan som gått, är sjukstuga. Jag har dock lagat många nya och intressanta maträtter, det har varit jättekul och spännande vid varje middag. I helgen har vi passat på att rensa hemma, vi försöker att hålla oss till ett rum i taget. Vi körde köket igår, och vi är inte klara. Inte nog med att det är skönt att göra sig av med saker vi inte använder, vi hittar många saker som vi ”glömt” bort.

Kommande vecka:
Under denna vecka hoppas jag vi är tillbaks i vardagen som vanligt. Det kommer att bli en jättejobbig vecka med återhämtning av allt jobb jag missat och under kvällstid kör vi hårt plugg, eftersom det är tenta vecka. Har inte sett fram emot denna tenta, svår kurs i energioptimering med mycket beräkningar. Men det är bara att ta sig igenom det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats