Fru Jarl

Tack för denna helg!

Barnen sover och jag sitter kvar uppe med jobb vid köksbordet. Mannen har gått ner till jobbet och jobbar ikapp lite eftersom han är borta hela dagarna på utbildning just nu. Rätt mysigt och skönt att sitta hemma och jobba i lugn och ro, med tända ljus och med lite små snarkningar i bakgrunden från sömntutorna. Imorgon har jag morgonmöte, det har vi varje måndag för att gå igenom veckan som varit och veckan som kommer. Lite smått stressigt att lämna barn på dagis just på måndagar, lämning vid 8.00 och mötet börjar i Huddinge vid 9.00. Så det gäller att trafiken flyter på bra.

Imorgon ska jag göra en värdering på ett hus, skriftlig sådan. Sen ska jag lägga ut lite Läge+ och förbereda ringstuga som vi har på tisdag. Inbokat möte på Sjödalsvägen igen också, det ser jag fram emot! Får hjälp av min svärmor att hämta barnen imorgon, kommer inte att bli så sent iaf, vilket är skönt!

Det har varit en riktigt bra helg, jag behövde få vara med familjen och det har jag fått. Förra veckan kändes som kaos, och det är två veckor till för Felix del med utbildning. Känns som att vi inte hinner se varandra utan bara går i skift för barnens del. Men på fredag åker vi upp till Höglekardalen, det kommer att bli super mysigt!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats