Fru Jarl

Tack för en underbar resa!

Nu är resan snart slut, imorgon reser vi hemåt igen. Vi åker tidigt så vi hinner med ett stopp i Jönköping för att träffa Nathalie och Kim, och deras lilla tillskott!
Idag har vi haft en jättebra dag! Vi började dagen på Legoland och det var liiite mer folk idag, det är ju lördag. Vi tycker inte om folkmängder, därför åker vi alltid på lågsäsong. Det är sisådär kul att stå i lång kö och trängas med folk, och dessutom allt ljud. Tur att vi hann med allt förutom två karuseller igår!

Vi shoppade loss i legobutiken, eller rättare sagt Måns! Han stod länge och tänkte, han ville inte välja något för stort, för det betyder att det är svårt att bygga och det tar lång tid. Också bättre för mamma och pappa, lego är inte gratis! Det tackar vi för, tre packet blev det till sist! Han köpte även ett stort legoskepp igår!

Vi hann med att åka skridskor idag också, Mollies första gång. Bambi på hal is, minst sagt! Måns har klättrat med pappa på klättervägg med lina. Vi badade i äventyrsbadet, innan de stängde av delar av poolen. Något hade hänt så vi gick upp. Vi gick och lekte lite i leklandet istället. Har även ätit på en bra resturang där barnen fick balkonger, målarböcker och "kepsar".

Avslutade dagen med glass och ett besök i hagen med getter. Mollie klappade en, hon som inte tycker om djur. Måns älskar djur och jagar dem med sin kärlek!

Tack Lalandia och Legoland för denna gång, en perfekt barnresa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats